Lotgenoten

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Lotgenoten

Op deze pagina treft u de (levens)verhalen van lotgenoten van Finn. Het gaat om kinderen in wiens leven epilepsie een centrale rolĀ  is gaan spelen. Ze zijn zelden aanvalsvrij, en meestal verstandelijk- en/of motorisch gehandicapt in een lichte tot zeer zware vorm. Soms wonen ze thuis, soms in een tehuis of verblijven ze in een epilepsiecentrum (meestal langdurig) . Of ze liggen in het ziekenhuis.

Het doel is u inzicht te geven in wat de epilepsie betekent voor het leven van het kind en daarmee voor het leven van broertjes, zusjes en (groot)ouders. Vaak staat de onzekerheid centraal. De onzekerheid van de ontwikkeling van het ziektebeeld en daarmee het onzekere toekomstperspectief. het sociaal contact met het kind, de ontwikkeling van het kind, medicatie met zware bijwerkingen en de angst voor de toekomst…………..
[/av_textblock]

[av_portfolio columns=’4′ one_column_template=’special’ items=’25’ contents=’excerpt’ preview_mode=’auto’ image_size=’medium’ linking=” sort=’yes’ paginate=’yes’ query_orderby=’date’ query_order=’DESC’]